Byron Bay : City of hippies and surfboys

zalig is byron bay gewoon !!! zo 'chill' !!
Vol met hippies , draidlocks , tattoos , surfboys en vaders die hun kinderen naar school brengt met het skateboard ipv met de auto !! toch zalig gewoon !
Helemaal anders dan de Big City Sydney !!

Deze keer geen hostel voor ons maar een camping , leuk maar het weer is niet zo denderend en het tentje die we kochten niet waterdicht dus dan maar bedekt met oranje vuizakken hahahahahaha ..... net een IVAGO tent

Tongue out

De farmer is niets geworden , nam zelfs gsm niet meer op ! niets aan te doen , was toch al suspicious !!! dan maar gewoon lekker vakantie e in byron bay .

Vandaag zijn we naar Nimbim gegaan = nog 10ke alternatiever dan hier ! laten we zeggen het hippie checkpoint dorp van australie ! Zotte mensen daar ze , alle gebouwen in alle kleuren van de regen boog en overal peace and love !

Morgenvroeg rijden we met zo'n hippie busje met 2 gasten met draids terug naar sydney . een tocht van13 u . stond op ulder busje geschreven dat ze reisgenoten zochten bij deze hebben we weer wat geld uitgespaard en een avontuurtje te gemoet e . ben al benieuwd .....

xxxxx i realise every day that i'm a lucky 'bastard' i have the opportunity to LIVE life thx mom and dad

Wink

schwing

de max! enjoy and have fun!

Alain Sleeuwaert

Saaaaaaaaaaaarrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Ben fucking jaloers op jou!!! wat er ook gebeuren mag, voor ik de pijp aan maarten geef zal ik daar ook op één of andere manier geweest zijn!! Kijk al uit naar je volgende verhaal meid.. have a lot off fun and becarefull there!! See ya xxx

olivier

de max!

babs

amaai meid dat ziet er daar echt goed uit er zijn er hier velen die in jouw schoenen zouden willen staan ze zou wel graag ook eens naar daar gaan amuseer je hé xxx