Me and the cities

morgen is het zover : eindelijk the outback in !!!

mijn tijd in sydney - melbourne & adelaide was al schitterend . natuurlijk met zijn ups and downs e. super leuk om alles zo op mijn eentje te verkennen , voel me precies een pak opgeluchter en gelukkiger ! moet wel zeggen dat het niet helemaal stress vrij is , ben toch nog steeds beetje bezig met het feit dat ik mijn leuke entertainerjob heb opgezegd enkele weken terug ... tjah beslissingen moeten nu eenmaal gemaakt worden en het onbekende schrikt me wel wat af maar hoe veel ik ook twijfel toch ga ik voor mijn OZZIE life gaan ... twijfel... twijfel... haha .....
ja en het plannen van slaapplaatsen en vooral het checken van de bankrekening zorgt ook af en toe voor de nodge kriebels

Tongue out

heb al al de lopende band mensen leren kennen , interessante mensen met echt leuke levensverhalen en avonturen te vertellen ... je ziet je bent hier op je eentje maar dan toch weer niet ... australie is echt HET backpackersland bij uitstek en het beste is om er dan ook op je eentje op uit te trekken !
MELBOURNE en great ocean road waren awesome : ik heb daar 4 dagen gespendeerd en ben dan doorgereisd naar ADELAIDE : hier echt wat rustiger aan gedaan , ook wel maar een 3tal dagen maar echt relaxed ... gratis fiets gehuurd , gratis museum bezocht , strand , tuinen, .... ja ja ben een pro aant worden om alle goedkoopste of gratis dingen uit te zoeken . mijn gat in mijn hand is dus aan het beteren MAAR mijn shopverslaving .... tjah die is er nog in bepaalde mate maar ja tis toch al goed dat ik het wat meer in balans breng met de andere besparingen e hahahaha
Tongue out

de dokter heb ik hier ook es bezocht om mijn dermal angkor uit mijn hand te laten snijden (zit er trouwens nog steeds in ) en wat voorschriften gaan halen >>> 50 DOLLAR !!! en da is dan met studentenkorting e ! ALLES is hier zoooooo duur in australie bv sigaretten tussen 12 en 25 dollar , bier 15dollar , ...... geloof mij : wij hoeven BELANGE nog niet te klagen in europa !!!!
ben hier in de hostel ook een paar kerels tegen gekomen waar ik mee op surfcamp was , echt leuk effe weer vertrouwde mensen .

deze avond reis ik door naar coober pedy en daarna naar alice springs = the outback !!!!

yippieeeee eindelijk ! heb effe genoeg van de steden en alle 'home and away' toestanden zoals LOVE-(friend)SHIP-JOB bullshit ..... = see journal for details hihi xxx
now i just wanna havean awesome timeand enjoy and maybe have a litlle bit of fun'home and away' situations.....

Wink

xxxxxxxx

Ina van den Abbeele

Wees voorzichtig meid!
Ik volg met veel plezier uw avontuurtjes ;-)
Have fun!!
Xxxxx

Kelly

ben alweer benieuwd na t volgende verhaal!! wnnr staat onze skypedate gepland??? Ik ga naar Londen en ge raad NOOIT wie ik daar ook ga ontmoeten...Het sneeuwt hier sinds vandaag, my god, verschrikkelijk, ik haat sneeuw!!! Verder cursus van jetair gehad, de 13de weer een week en dan de 17de weet ik waar ik heen ga! :-D x

Marylène & Co...

Wat leuk om uw verhalen hier te lezen! Geniet maar van deze mooie ervaring, werk zal je hier altijd vinden, dus geen zorgen over de keuze die je nu gemaakt hebt. Gewoon jezelf zijn en blijven en de rest volgt dan wel. Mijn zus is nog niet bevallen, dat zal waarschijnlijk (hopelijk) voor deze week zijn :-) En met ons gaat het ook goed, druk en het zal er alleen maar drukker worden. Wanneer kom je zo ongeveer terug? Dan zal ons gezinnetje 5man tellen... Ik kijk nu al enorm uit naar je volgende verhalen. Misske wees voorzichtig, en tot... Dikke knuffel van ons allemaal xxx

mama

amai ! wat jij daar allemaal meemaakt ! leuk voor u maar wees voorzichtig ! xxxxxxxxxxxx

isabelle

Amai, tziet er daar de max uit misske!! Geniet er van! Ikzelf zou het nie durven om zo alleen te reizen, mijlenver van huis! Chapeau!
Super dat we al die verhalen kunnen lezen! Heb spijtig genoeg geen webcam dus skypen via mijn pc zal niet lukken. Maar kga es proberen bij mijn ouders! Take care meid! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

nadine

jawadde meid wat dat jij allemaal ziet en meemaakt geniet ervan

bassie

misske profiteer er van moest ik kunne deed het zelfde jong tis echt iets om jaloers op te zijn ma tis u gegund tis de max en nu da ik da hier gevonden heb hoor ik nog keer verhaalke van u groetjes en dikke knuf lani en bassie x